Kids

Wil jij ook gezellig en lekker uit eten in een sfeervolle omgeving, maar heb je moeite met het vinden van een kindvriendelijk restaurant? Kom dan eens een kijkje nemen bij Restaurant Duinhoek! Wij hebben een heerlijke kinderkaart met gerechten die de kinderen zelf kunnen samenstellen. Terwijl de kindjes uitgedaagd worden met ons speelgoed, heb jij tijd om even bij te komen en gezellig bij te praten met je vrienden of familie. 

Maak hier je reservering!

Kindermenu

Op ons kindermenu staan lekkere en deels ook gezonde gerechten voor de kinderen. Naar aanleiding van het project BonPetit van de gemeente Voorne aan Zee en gemeente Nissewaard hebben wij onze kinderkaart aangepast. Op de kaart staan ook andere gerechten i.p.v. alleen maar een snack met een frietje.
Daarnaast staan er gerechten op waarbij de kinderen als ware Mini Chefs zelf hun maaltijd kunnen samenstellen. Wij zetten al het lekkers op tafel en de kinderen kunnen kiezen wat ze op hun poké bowl of wrap willen hebben. Zo zijn zij lekker bezig en kunnen jullie wat langer tafelen.

Kindermenu

Kinder- speelhoek

 

Op woensdag en zondagmiddag tussen 12.00 – 16.00 uur breiden wij onze speelhoek uit met extra speelgoed.  Geniet extra lang van een heerlijke middag vol lekkers en vermaak voor de kinderen in ons sfeervolle restaurant!