Events

Bij Restaurant Duinhoek is het mogelijk om diverse ruimtes te reserveren voor uw event! Wij bieden de perfecte locatie voor verschillende gelegenheden, waaronder privé diners, bruiloften, babyshowers en jubilea. Of het nu gaat om een intieme setting met vrienden en familie, groots feest of geschikte ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst, onze evenementenruimte biedt de ideale sfeer voor uw speciale gelegenheid.

Onze ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van verschillende groottes en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Ons professionele team met ruime ervaring staat voor u klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het plannen van uw volgende evenement in onze locatie!

Contact:
Sales@duinhoek.nl
0181-334444

Bruiloft

Vier de mooiste dag van uw leven op onze locatie, wij kunnen de bruiloft voor u verzorgen op het terras, in de bar en in het restaurant.

Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee. Hierdoor is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven bij Restaurant Duinhoek.

Vier de bruiloft daarna met een gezellige borrel, diner en/of feest in onze bar.

Wij informeren u graag verder tijdens een afspraak in het restaurant over alle mogelijkheden.

Wist u dat u voor uw bruiloft gebruik kunt maken van de overnachtingsmogelijkheden van Resort Città Romana?

Kijk hier voor meer informatie

Private Dining

Of u nu een jubileum viert, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid, wij hebben de perfecte setting voor uw private dining ervaring. We hebben verschillende ruimtes beschikbaar die wij speciaal kunnen inrichten om u een onvergetelijk avond te bezorgen.

Met keuze uit uitgebreide buffet, heerlijke 3, 4 of 5-gangen diners of een shared dining menu bieden wij een uitgebreide keuze om aan uw wensen te kunnen voldoen.

In onze sfeervolle ruimtes kunnen wij voor u een intieme setting creëren voor een kleine groep, maar hebben we ook de ruimte om groots uit te kunnen pakken in het aantal gasten.

Kies voor een private dining ervaring en geniet van een exclusieve avond met heerlijk eten en drinken, omringt door goed gezelschap van familie en/of vrienden.

 

 

Babyshower

Wat leuk, er is een kleintje op komst. Tijd om de “mama in spe” te verwennen en in het zonnetje te zetten met een gezellige babyshower.

Dit is mogelijk met een heerlijke high tea of gezellige lunch, maar gezellig een drankje drinken met elkaar, genietend van wat borrelhapje is ook zeker mogelijk.

We kunnen de high tea verzorgen in een van onze privé ruimtes, maar wij maken ook graag een tafel voor u gereed in ons restaurant of op het terras.

private dining bij restaurant duinhoek

Borrel en feest

Geniet van een gezellige borrel of spetterend feest in een van onze evenementenruimtes. Gezellig met een DJ of leuke band zetten wij de ruimte in de gewenste opstelling. Wilt u leuke zithoekjes maken, hangen aan de bar en statafels of de voetjes van de vloer op een dansvloer? Wij richten de ruimte naar wens voor u in zodat u kunt genieten van een feest samen met familie en vrienden.

Kijk hier voor de verschillende ruimtes die wij beschikbaar hebben voor uw event.

Ruimtes

Heeft u een vraag voor uw feestelijke gelegenheid? Wij helpen u graag!