Agenda

Oktober

One fine Wedding Day

Op 14 en 15 oktober zullen wij aanwezig zijn op One Fine Wedding Day, de grootste bruidsbeurs van Nederland. Doe inspiratie op voor jouw bruiloft en maak er een dag van om nooit te vergeten.

Locatie:
Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41, Utrecht

Kijk hier voor meer informatie en bestel je ticket

Whiskey Proeverij 27 oktober

Whiskey Proeverij i.s.m. Slijterij Breur
Maak kennis met Whiskey. Diverse whiskeys worden geproefd een toelichting bij de smaken die u kunt herkennen. De whiskeys worden aangevuld met heerlijke hapjes.

November

5 november – Marokkaanse brunch

Ook in november organiseren wij weer een Marokkaanse brunch. Laat je mee voeren naar Marrakesh, Cassablanca of een van de andere Marokkaanse steden en proef de heerlijke kruiden en specerijen. Onze Marokkaanse chef-kok heeft weer heerlijke gerechtjes voor u gemaakt. Schuif aan voor €18,50 p.p.

Maak jouw reservering online!

Maak hier je reservering!

Gin & Tonic Tasting 18 november

Na de successen van de afgelopen edities, hebben Michael en Hamada de koppen weer bij elkaar gestoken om heerlijke nieuwe smaakcombinaties te maken. Geniet van 4 heerlijke nieuwe Gintonics in combinatie met lekker eten.

De tasting kan de gehele dag worden gereserveerd voor €49,50 p.p!

Maak hier je reservering!

December

Kerst 2023

Bekijk wat wij aanbieden op kerstavond en 1e kerstdag op onze speciale kerstpagina.

Kerst 2023

Kerstvieringen Zakelijk

Bent u voor voor uw werk of voor een gezellige familiebijeenkomst op zoek naar een mooie locatie voor een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Vier dit dan bij Restaurant Duinhoek.

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw collega’s te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar en fijne kerstdagen te wensen.

Benieuwd naar onze arrangementen?

Neem contact op Roos van onze sales afdeling via sales@duinhoek.nl

2024

1 januari – Powerbrunch

Start het nieuwe jaar goed met onze heerlijke Powerbrunch op maandag 1 januari. Wij hebben een heerlijk koud- en warmbuffet voor u klaar staan. Proost met uw familie of vrienden op het nieuwe jaar!
Meer informatie volgt.

Bruidsbeurs bij Duinhoek 11 februari

Samen met deelnemers uit de omgeving organiseren wij een fantastische bruidsbeurs op onze locatie. Zie welke partners er allemaal zijn in de ruime omgeving van Hellevoetsluis om van jouw bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Meer informatie volgt!

Lachend bruidspaar hand in hand lopend over een weggetje