Agenda

Juni

Wijnproeverij Wijnhuis Lorgeril donderdag 13 juni

Wijnhuis Lorgeril

De geschiedenis van de adellijke familie de Lorgeril gaat al vele eeuwen terug. Sinds 1620 wonen ze op het Chateau in het plaatsje Pennautier, dichtbij Carcassonne / regio Languedoc-Roussillon.
In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd, maar de wijnen die ze maken zijn al eeuwen beroemd. Ook Lodewijk XIII verbleef er korte tijd om dit te ontdekken.

Nicolas en Miren de Lorgeril (de 10e generatie) hebben in 1987 het bedrijf overgenomen en zelfs uitgebreid: naast de wijngaarden van het kasteel (AOP Cabardes) hebben ze ook domaines aangekocht in Roussillon, Saint Chinian en Minervois. Hierdoor bezitten ze 340 ha wijngaarden in de beste streken van Zuid-Frankrijk.

In samenwerking met Topslijterij Breur en De Monnik Dranken, komt een vertegenwoordiger van dit wijnhuis naar ons restaurant voor een exclusieve proeverij gecomplimenteerd met heerlijke gerechten vanuit onze keuken.

Datum: donderdag 13 juni
Aanvang: 18:30 uur
Prijs: €65,00 p.p.
5-gangen diner inclusief proeven van 6 wijnen en Engelstalige uitleg van de vertegenwoordiger van het Wijnhuis Lorgeril

Reserveren is mogelijk via onderstaande knop of bij Topslijterij Breur. Wij vragen in beide gevallen om een volledige aanbetaling bij het maken van de reservering.

Maak hier uw reservering

To be continued...

 

Onze zomerplanning