Beleef Duinhoek

Binnen Restaurant Duinhoek hebben we diverse ruimtes welke zijn af te huren voor een privé gelegenheid. Ontdek ze hieronder of maak een afspraak voor een rondleiding door ons restaurant.

Bar

Onze Bar is de meest flexibele ruimte die wij hebben. Wij richten de ruimte volledig naar wens voor u in. Of het gaat om een lange tafel voor een gezellig diner, u-vorm voor een vergadering of dansvloer met statafels. Alles is mogelijk.

De Bar beschikt over een eigen bar en toiletten. Voor de Bar rekenen wij een service fee van €250,00
Maximale capaciteit:
100-120 personen staand
64 personen diner

Restaurant

Binnen het restaurant hebben wij de mogelijkheid om een eigen ruimte te creëren. Wij reserveren het achterste deel van ons restaurant welke wij afsluiten met een verplaatsbare wand. De ruimte is uitermate geschikt voor een groot diner of gezellige borrel. Binnen de ruimte zijn een paar vaste elementen, waardoor we samen met u kijken naar de geschikte invulling van de locatie.

De ruimte in het restaurant beschikt over eigen toiletten. Voor de ruimte in het restaurant rekenen wij een service fee van €450
Maximale capaciteit:
100-120 personen staand
80 personen diner

Tafel reservering groepsaanvraag

Bent u met een grote groep op zoek naar een leuke plek voor een lunch, high tea of diner? Maar hoeft dit niet in een privé ruimte plaats te vinden? In het restaurant hebben wij vele mogelijkheden om een intieme setting te creëren in het restaurant. Bijvoorbeeld voor een babyshower of verjaardag. Wij maken een mooie lange tafel voor u of reserveren diverse losse tafels.

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het restaurant. Deze faciliteiten heeft u niet privé tot uw beschikking. Wij rekenen voor deze optie geen service fee.
Maximale capaciteit:
30 personen staand
30 personen zittend

Terras

Bij mooi weer kunt u gebruik maken van een deel van ons Terras. Heerlijk in het zonnetje of onder de beschutting van de parasols geniet u uitkijkend over de vijver. Wij kunnen hier een leuke verjaardag organiseren in de middag met koffie, thee, gebak en borrelhapjes, maar ook een barbecue behoord tot de mogelijkheden.

Kijk voor alle mogelijkheden in deze ruimtes op onze Events pagina of maak een afspraak door een e-mail te sturen naar sales@duinhoek.nl

Events