Open dag Città Romana

Op Zondag 29-01-2017 is er een open dag bij Resort Citta Romana en dus ook bij  Restaurant Duinhoek. Op het Resort staat gastvrijheid centraal en ons doel is om de wensen van de gasten zo goed mogelijk uit te laten komen.

Het Resort wilt met de open dag graag haar omgeving, vrienden en relaties uitnodigen langs te komen om een goede blik te werpen op het gehele aanbod. Ook de mensen die al meerdere keren zijn langsgereden of die wel eens gehoord hebben van ons resort zijn van harte welkom op onze open dag!

Gedurende de middag wordt er gezellige muziek gedraaid door Happy Music, wordt u ontvangen met een welkomstdrankje en kunt u kennismaken met de specialiteiten uit de keuken van Restaurant Duinhoek.

U kunt uw ogen uitkijken in de verschillende ruimtes van het centrumgebouw. Hier staan niet alleen de vertegenwoordigers van Resort Citta Romana/ restaurant Duinhoek voor u klaar, maar ook die van haar partners zoals:

Enjoy Cakes met heerlijke patisserie Globos met schitterende feestversiering Martine Bloemen met prachtige bloemstukken Outdoor Wesvoorne voor de teambuilding Fotografe Kirstin Kraaijveld voor beeldschone foto’s Massage studio Touch of Health voor een kleine massage Beauty en kapsalon La Fayette voor al uw vragen betreft beauty en haren Zwemschool Goederond met hun gloednieuwe aanbod in ons zwembad voor 2017.

Ook kunnen de kinderen deelnemen aan een leuke survival les die verzorgd wordt door zwemschool Goederond! Zij kunnen ingeschreven worden via info@cittaromana.com.

Ons programma:

13.00 Start open dag en proeverij Restaurant Duinhoek

13.30 Start open woning villa 277

14.00 Survival zwemmen ( min. diploma A) Vereist: Zwemkleding, waterschoenen, lange broek en shirt met mouwen

15.30 Survival zwemmen ( min. diploma A) Vereist: Zwemkleding, waterschoenen, lange broek en shirt met mouwen

16.30  Einde open woning villa 277

17.00 Einde open dag

Na afloop krijgt u een leuke Goodiebag mee naar huis! Wilt u ook nog kans maken op leuke prijzen? Vul dan na afloop de bijgevoegde korte enquete in en lever deze in bij de receptie.

Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen op zondag 29 januari 2017!

Meld u zich even aan via onze Facebookpagina? Of laat het weten op de mail info@duinhoek.nl