Partners in crime

Bij Restaurant Duinhoek werken wij graag samen met een aantal partners. Uiteraard kunt u ook een heleboel zelf regelen, maar wij doen graag ook een suggestie voor u. Wij hebben speciale afspraken gemaakt met partners uit de omgeving Hellevoetsluis om zo bij u een hoop werk uit handen te nemen.

Enjoy Cakes

Enjoy Cakes is een super leuk en gezellig taartenwinkeltje in de Voorstraat in Spijkenisse. Eigenaressse Joyce bakt daar met veel plezier allemaal zoetigheden en natuurlijk ook bruidstaarten. Wij kunnen voor u de bruidstaart via Enjoy Cakes verzorgen. Daarnaast maakt ze ook allemaal andere lekkernijen als macarons, cupcakes of cake pops.

Benieuwd naar haar winkel en creaties? Kijk dan op de website 

 

Bruidstaart met kleuren geel en wit inclusief kunst bloemen op de bovenste laag

Happy Music

Let the party started!

Wij kunnen voor u een DJ verzorgen vanuit Happy Music. Happy Music beschikt over een bestand van een aantal DJ’s. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren voor muziek wordt er een passende DJ geselecteerd! De DJ neemt zijn eigen installatie mee en maakt er een spetterend feest van.

Website Happy Music

Liever een band of zelf de muziek verzorgen? Geen probleem!

Kijk ook eens naar hun partner bedrijf Happy Weddings voor mooie aankleding van uw ceremonie of andere verhuur en styling artikelen.

Marion Meyer Photography

Marion Meyer is een bruidsfotografe die met veel liefde en passie uw speciale dag vastlegt. Marion heeft bijvoorbeeld onze styled wedding shoot gefototgrafeerd. Een deel van de bruidsfoto’s die op deze website te vinden zijn, zijn door Marion gemaakt.

Meer informatie? Neem een kijkje op haar website

 

Bruidspaar dat proost op hun bruiloft bij langs een vijver

De Duinroos

De Duinroos verzorgd de bloemdecoratie in ons restaurant. Van kleine tafelbloemetjes tot grote statement pieces, de Duinroos verzorgt het.

U kunt ook het bruidsboeket en de corsages door de Duinroos laten verzorgen! U vindt de Duinroos op het Evertsenplein in Hellevoetsluis

Yes Events

Jessica van Yes Events is een bruiloftsduizendpoot. Jessica kan vele zorgen voor u uit handen nemen. Zo is Jessica in te huren als weddingplanner en ceremoniemeester tijdens uw bruiloft. Maar ook kunt u de volledige styling van uw bruiloft uitbesteden aan Yes Events.

Yes Events heeft voor ons een mooie stand ingericht tijdens de Love an Marriage Beurs en kan voor u ook ons restaurant decoreren.

Bekijk haar website voor informatie en inspiratie!

Beursstand ingericht door Yes Events

Feestwinkel Party Peepz

Feestwinkel Party Peepz weet alles van ballonnen! Klein, groot, zwevend of in de vorm van een hart ze kunnen van alles.

Kleed uw ceremonie of feest extra aan met ballondecoratie van Party Peepz. Kies de kleuren en wij doen de rest. Liever zelf de touwtjes in handen? Ook dat kan, ga langs in de winkel aan de Rijksstraatweg en kies de ballonnen. Je kunt zelfs de ballonnen bij ons op de rekening laten zetten!

Feestwinkel Party Peepz
Rijksstraatweg 54

3223 KA Hellevoetsluis
0181-310784
Kijk op de website voor meer informatie