Partijen vier je bij Duinhoek

Vier het bij Duinhoek!

Wat u ook te vieren heeft, restaurant Duinhoek biedt de mogelijkheid. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en partijen kunnen wij u goed adviseren over uw evenement. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste invulling voor uw feest/partij.

Restaurant

Het restaurant is het beste geschikt voor diners en feesten.

Wij bieden bijvoorbeeld diverse diners als 3/4-gangen diners, buffet en barbecue. Daarnaast kunnen wij ook een High Tea of lunch verzorgen.

Feesten in ons restaurant is het meest geschikt bij een gasten aantal van 75-120 personen. Onze afgesloten zaal beschikt over een eigen bar en toilet zodat u alles voor uw gasten bij elkaar heeft. Wanneer uw gasten aantal boven de 120 gasten ligt betrekken wij ons restaurant gedeelte bij de zaal. Op die manier kunnen wij ruimte bieden aan wel 180 personen.

Vanuit onze keuken verzorgen wij diverse hapjes.

Met ieder budget kunt u bij ons terecht, wij denken graag met u mee!

Dinertafel met zicht op de gehele tafel. Ingedekt met servies, kaarsen in het midden en bloemvaasjes

Tony's Pub

In ons centrumgebouw vindt u ook Tony’s Pub. Dit gezellige bruine cafe biedt een goede ruimte voor borrels, verjaardagen en feesten. De pub biedt ruimte aan 25-80 personen.

U kunt eventueel gebruik maken van de pooltafel, dartbord en diverse spelletjes en voor wie het helemaal bont wil maken is er ook een karaoke installatie beschikbaar.

Ontvang de gasten met een kopje koffie of thee en iets lekkers en ga daarna over op een borrel met diverse hapjes verzorgd vanuit onze keuken in het restaurant.

Heeft u een andere invulling, dan is dat altijd mogelijk.

Wilt u graag een keer uw opties bespreken? Maak dan een afspraak en ontvang een offerte op maat!

Heeft u een vraag voor uw feestelijke gelegenheid? Wij helpen u graag!