Vacature Medewerker Bediening

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan in een prachtig gerenoveerd restaurant met een warme uitstraling? Zoek dan niet verder! Restaurant Duinhoek, gelegen aan een prachtige vijver met groot terras, zoekt een gemotiveerde medewerker bediening om ons restaurant naar een hoger niveau te tillen.

Waarom solliciteren bij Restaurant Duinhoek?

  1. Een unieke werkomgeving: Ons restaurant, na een recente renovatie, straalt een oase van rust en warmte uit. Met een prachtig uitzicht op de vijver bieden wij een werkplek waar je gelukkig van wordt.
  2. Diverse mogelijkheden: Bij Restaurant Duinhoek draait het naast lunch en diner ook om andere evenementen. Wij organiseren vergaderingen, partijen en bruiloften. Je zult betrokken zijn bij deze verschillende evenementen, wat je werk afwisselend en boeiend maakt.
  3. Flexibele werktijden: Of je nu op zoek bent naar een dienstverband op oproepbasis of voor 24 uur per week, wij bieden een contract dat bij jouw behoeften past.
  4. Beloningen: Bij aantoonbare werkervaring en goed functioneren belonen wij onze medewerkers met een salaris boven het marktgemiddelde. Maar de jaarlijkse personeelsuitjes, cadeautjes en extra’s met feestdagen maken het pas echt de moeite waard om te solliciteren.
  5. Werk-privé balans: De diensten zijn met name in de middag, avond, weekend en feestdagen, maar wij streven altijd naar een goede werk-privé balans.

Wat verwachten we van jou?

  • Een positieve en proactieve houding
  • Gastvriendelijkheid en service staan bij jou hoog in het vaandel
  • Ervaring in de horeca is een pré

Hoe solliciteren?

Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team en bijdragen aan de bijzondere ervaring van onze gasten? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Mellanie@cittaromana.com o.v.v. Medewerker bediening. We kijken uit naar jouw bericht!

Restaurant Duinhoek
Parkweg 1
3221 LV Hellevoetsluis
https://www.duinhoek.nl/
https://www.instagram.com/restaurant_duinhoek/