All-in Bruiloft

All-in bruiloftsarrangement €4.250,-

Ontvangst

U wordt tussen 15:00-16:00 uur feestelijk ontvangen in ons restaurant of op het terras met een glaasje prosecco en de bruidstaart wordt aangesneden. De bruidstaart wordt verzorgd door Enjoy Cakes uit Spijkenisse.

Mocht u het leuker vinden om het ontvangst op onze locatie op een andere manier te doen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij zouden eventueel ook een borrel kunnen verzorgen met lekkere hapjes!

Gedurende de gehele dag worden er dranken geschonken uit het binnenlands gedestilleerde assortiment. Dit betekent koffie, thee, frisdrank, bier, wijn, vieux en jenever.

Diner

Rond 17:30 uur wordt u verzocht om aan tafel plaats te nemen. Wij serveren een 3-gangen menu aan tafel bestaande uit: Keuze uit twee soorten soep, hoofdgerecht met een variatie van 3 soorten vlees en 3 soorten vis op tafel geserveerd. Aangevuld met aardappel, friet, salade en groente. En als dessert serveren wij een Grand Dessert met lekkernijen van onze Chef-kok.

Voor het diner hebben wij eventueel ook nog opties voor een buffet of een barbecue.

Feest

Vanaf 20:00 uur start het feest en zijn ook de avond gasten van harte welkom. Wij serveren bij aanvang een kopje koffie of thee en iets lekkers. Wij zullen nootjes op tafel plaatsen en gedurende de avond gaan wij rond met warme en koude hapjes.
De muziek wordt verzorgd door een DJ van Happy Music.

U kunt er eventueel nog voor kiezen om in de avond extra catering toe te voegen.

Binnen het all-in arrangement duurt de bruiloft tot 00:00 uur en kunnen wij maximaal verlengen tot 01:00 uur.

Overnachting

Na afloop van het feest wordt er aan het bruidspaar een overnachting aangeboden in een van onze villa’s. Deze villa is van 12:00-12:00 uur voor u beschikbaar. De volgende ochtend krijgt u een champagne ontbijt aan de villa bezorgd.

Dit arrangement is gebaseerd op 20 daggasten (ontvangst en diner) en 100 feestgasten. Wanneer u andere wensen heeft in de aantallen van de gasten kunnen wij deze voor u aanpassen.
U kunt het all-in arrangement naar wens aanpassen en uitbreiden met extra opties.

Heeft u een vraag over de bruiloftsmogelijkheden? Stel dan gerust uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Heeft u al een trouwdatum in gedachte? Kijken wij gelijk of deze datum nog beschikbaar is.