Bruiloft

Restaurant Duinhoek heeft een jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van bruiloften. Bij ons staat er een professioneel team klaar die u ondersteund in de voorbereidingen naar uw grote dag en natuurlijk op de dag zelf.

Ligging & Omgeving

Het restaurant heeft een ideale ligging waardoor het goed bereikbaar is vanuit zowel Rotterdam als Zeeland. Het restaurant ligt aan het begin van Resort Città Romana wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Zo biedt het park de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in een van onze villa’s. Daarnaast bevinden zich op ons park veel vijvers en bruggetjes waar u prachtige foto’s kunt maken.

Officiële trouwlocatie

Duinhoek is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellevoetsluis. Dit maakt het mogelijk dat u op onze locatie ten overstaan van de ambtenaar van de burgerlijke stand elkaar het JA-woord kunt geven. Zo biedt één locatie alles wat u nodig heeft.

Verschillende mogelijkheden

All-in bruiloftsarrangement

Wij bieden een all-in bruiloftsarrangement aan vanaf €4.250,-
Deze prijs is gebaseerd op 20 daggasten en 100 feestgasten.
U wordt rond 15:00 uur ontvangen in ons restaurant met een glaasje prosecco en bruidstaart. Waarna wij een 3-gangen diner verzorgen.
Aansluitend is er een feest met DJ, hapjes en drankjes tot 00:00 uur. Aan het bruidspaar wordt na afloop een overnachting in een van onze villa’s aangeboden.

All-in bruiloftsarrangement

Custommade bruiloft

Wij kunnen voor u een bruiloft volledig op maat verzorgen. U geeft uw wensen aan en wij gaan op zoek naar de perfecte invulling. Door onze ervaring weten we wat er mogelijk is op onze locatie en door goede afspraken hebben wij betrouwbare partners om ons heen verzameld.

Custommade bruiloft

Partners

Restaurant Duinhoek heeft de afgelopen jaren vele betrouwbare partners om zich heen verzameld. Wij brengen u graag in contact!

Partners
Heeft u een vraag over de bruiloftsmogelijkheden? Stel dan gerust uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Heeft u al een trouwdatum in gedachte? Kijken wij gelijk of deze datum nog beschikbaar is.