bank op het terras met op de voorgrond duingras

Bruiloft op Maat

Stel uw eigen bruiloft samen

Wij kunnen voor u een bruiloft volledig op maat verzorgen. U geeft uw wensen aan en wij gaan op zoek naar de perfecte invulling. Door onze ervaring weten we wat er mogelijk is op onze locatie en door goede afspraken hebben wij betrouwbare partners om ons heen verzameld.

Huwelijks- ceremonie

Geef op ons terras of in het restaurant elkaar het JA-woord. Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellevoetsluis. Hierdoor kunnen wij op onze locatie een rechtsgeldig huwelijk voltrekken. Uiteraard behoord een ceremonieel huwelijk met een eigen BABS ook tot de mogelijkheden!

Trouwt u liever bij het gemeentehuis? Ook dat is geen probleem, dan ontvangen wij u daarna graag op onze locatie.

Lunch

Geniet voor of na de huwelijksvoltrekking van een heerlijke lunch in ons restaurant. Geniet van een uitgebreid buffet of luxe broodjes geserveerd aan tafel. Wij hebben een ruim assortiment voor u samengesteld.

Bruidstaart & Toast

 

Proost na de ceremonie op uw huwelijk en geniet van een heerlijke bruidstaart. Wij kunnen de bruidstaart voor u verzorgen via Enjoy Cakes, maar u kunt ook uw eigen bruidstaart aan ons aanleveren.

 

Bruidstaart met 3 lagen in de kleuren wit en geel

Borrel

Of geniet van een gezellige borrel! Maak gebruik van onze verschillende drankarrangementen en geniet van onze heerlijke hapjes. U bepaald zelf de invulling.

Diner

De keuze is reuze! Van een barbecue tot luxe buffet of van shared dining tot een 3 of 4 gangen diner. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Graag gaan wij samen met u op zoek naar de juiste invulling voor het diner. Ook aan de kinderen wordt gedacht en wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen.

Feest

Sluit de dag af met een spetterend feest!

 

Overnachten Resort Città Romana

Maak van uw bruiloft een minivakantie door na afloop van de bruiloft te blijven slapen in een van de luxe villa’s van Resort Città Romana. Op loopafstand van ons restaurant vindt u een prachtige villa waar u nog even kunt nagenieten van de mooie dag. De volgende dag brengen wij graag een heerlijk champagne ontbijt aan de villa.

Ook voor uw familie is het mogelijk om na de bruiloft te blijven overnachten. Kijk op www.cittaromana.com voor meer informatie!

Drone foto van het eilandje op Resort Citta Romana met op de achtergrond uitzicht op het Haringvliet

Werkwijze

Benieuwd naar alle opties en prijzen?
Graag nodigen wij u uit voor een afspraak op onze locatie om aan de hand van uw wensen een passend voorstel te kunnen doen. U ontvangt van ons een offerte die u na eventuele aanpassingen kunt bevestigen of annuleren.
Bij bevestiging zullen wij de gekozen datum definitief voor u reserveren!

Heeft u nu al een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 0181-334444.

Heeft u een vraag over de bruiloftsmogelijkheden? Stel dan gerust uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  • DD dash MM dash JJJJ
    Heeft u al een trouwdatum in gedachte? Kijken wij gelijk of deze datum nog beschikbaar is.