terras van Restaurant Duinhoek met uitzicht op de vijver

Corona Bruiloft

Huwelijks- ceremonie verzorgd door gemeente Hellevoetsluis

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Hellevoetsluis zijn wij bevoegd om tijdens de corona lockdown huwelijksvoltrekkingen in ons restaurant of op het terras te verzorgen. Wilt u dus graag trouwen, maar dit liever niet bij het gemeentehuis doen? Kies dan voor Restaurant Duinhoek!

Wij verzorgen de huwelijksvoltrekking met maximaal 30 personen (let op: hier valt ook de trouwambtenaar van de gemeente Hellevoetsluis, de bode en eventueel de fotograaf onder), uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel.

Wij rekenen €575,00 voor het verzorgen van de Huwelijksvoltrekking*

opstelling voor een huwelijksceremonie binnen met witte stoelen en een prieeltje

Regels

Uiteraard moeten we ons ook tijdens een huwelijksvoltrekking aan de regels houden:

 • Maximaal 30 personen, dit is inclusief trouwambtenaar en bode van Gemeente Hellevoetsluis, eventueel een fotograaf en er worden geen uitzonderingen gemaakt voor kinderen onder de 13 jaar. Het personeel van Restaurant Duinhoek wordt niet meegerekend.
 • Ten alle tijden dient er 1,5 meter afstand te worden gehouden met personen buiten uw huishouden. Dit is ook van toepassing tijdens de begroeting, felicitatie en afscheid.
 • Iedereen boven de 13 jaar dient een mondkapje te dragen. Deze mag worden afgezet wanneer men op de zitplaats heeft plaatsgenomen.
 • Het bruidspaar mag op ons resort en in de omgeving foto’s maken. Het is niet toegestaan om groepsfoto’s op ons terrein te maken.

Catering opties

Helaas mogen wij geen hapje of drankje verzorgen in ons restaurant, maar wij hebben wel leuke pakketjes om aan de gasten mee te geven voor thuis.

 • Toast & Bruidstaart v.a. €9.90 p.p.
 • Borrelpakket €29,50 voor 2 personen
 • Lunchpakket €28,95 voor 2 personen
 • High Tea €32,50 voor 2 personen
Bruidstaart met 3 lagen in de kleuren wit en geel

*Let op: Dit zijn niet de kosten die de gemeente Hellevoetsluis rekent voor het trouwen op locatie.

Stel hier uw vraag

Heeft u een vraag over de bruiloftsmogelijkheden? Stel dan gerust uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  Heeft u al een trouwdatum in gedachte? Kijken wij gelijk of deze datum nog beschikbaar is.