bank op het terras met op de voorgrond duingras

Bruiloft

Restaurant Duinhoek heeft een jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van bruiloften. Bij ons staat er een professioneel team klaar die u ondersteund in de voorbereidingen naar uw grote dag en natuurlijk op de dag zelf.

Ligging & Omgeving

Het restaurant heeft een ideale ligging waardoor het goed bereikbaar is vanuit zowel Rotterdam als Zeeland. Het restaurant ligt aan het begin van Resort Città Romana wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Zo biedt het park de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in een van onze villa’s. Daarnaast bevinden zich op ons park veel vijvers en bruggetjes waar u prachtige foto’s kunt maken. Trouwen bij Duinhoek voelt als een kleine vakantie!

Drone foto van resort città romana met veel groen en water op de achtergrond

Officiële trouwlocatie

Restaurant Duinhoek is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellevoetsluis. Dit maakt het mogelijk dat u op onze locatie ten overstaan van de ambtenaar van de burgerlijke stand elkaar het JA-woord kunt geven. Zo biedt één locatie alles wat u nodig heeft.

ja-woord van een bruidspaar

Verschillende mogelijkheden

Dag

Vier uw bruiloft overdag bij Restaurant Duinhoek. Er zijn verschillende mogelijkheden voor lunch, diner, borrel, taart en toast. Uiteraard kunnen wij ook de huwelijksceremonie voor u verzorgen!

Trouwen bij Duinhoek

Avond

Vier uw bruiloft met een spetterend feest in ons restaurant. Geniet van elkaar en dans tot in de late uurtjes op de muziek van de DJ. Avondgast vanaf €28,95 per persoon.

Trouwen bij Duinhoek

Gehele dag

Uiteraard kunnen wij ook de gehele dag voor u verzorgen. Geniet van alles op één locatie en blijf zelfs na afloop overnachten in een van onze luxe villa’s.

Trouwen bij Duinhoek

Aanbevolen door Zankyou

Heeft u een vraag over de bruiloftsmogelijkheden? Stel dan gerust uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  • DD dash MM dash JJJJ
    Heeft u al een trouwdatum in gedachte? Kijken wij gelijk of deze datum nog beschikbaar is.