Terras Top 100 NR. 17

7 sept 2021 – Restaurant Duinhoek in Hellevoetsluis staat in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2021. Dat maakte het horecavakblad Misset Horeca gisteren bekend in de jaarlijkse Misset Horeca Terras Top 100. Restaurant Duinhoek staat bovendien landelijk op de 17e plek van de beste terrassen van Nederland. “Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat als nieuwkomer in deze lijst”, zegt eigenaar Johan Janzen van Restaurant Duinhoek

Terras Top 100: Restaurant Duinhoek dringt door tot de Terras Top 100 van 2021

Net en keurig onderhouden terras op een eilandje in een vijver middenin Resort Città Romana.
Restaurant Duinhoek scoort goed op  uitstraling van het terras. “Met de nette houten vloer en van dezelfde planken ook een lange bank en plantenbakken is het een verzorgd ogend geheel. Er is constant een medewerker op het terras aanwezig en ook door overige medewerkers wordt men vriendelijk begroet”. Staat in het juryrapport beschreven.
“Dat zijn natuurlijk opmerkingen die wij als restaurant graag te horen krijgen. En als 2e van de provincie Zuid-Holland is dit een plek waar we trots op kunnen zijn!” Zegt Johan Janzen

Over de Misset Horeca Terras Top 100

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. De Terras Top 100 kent een open inschrijving. Terrassen mogen meedoen mits ze aan vier voorwaarden voldoen: het terras moet minimaal 40 stoelen hebben, vrij toegankelijk zijn (geen entree bv op een pretpark), er moet bediening aan tafel zijn en het terras moet in het terrasseizoen minimaal vijf dagen per week geopend zijn. Afgelopen maanden zijn alle terrassen twee keer beoordeeld door een vakjury. Tijdens deze bezoeken, die anoniem plaatsvonden, letten juryleden op tientallen aspecten van het terras: van ontvangst en het te woord staan door medewerkers tot aan werkwijze, snelheid, hygiëne en afrekenen. Op basis van de behaalde resultaten is de Top 100 samengesteld. De Top 7 heeft vervolgens alles uit de kast moeten halen tijdens een gesprek met de hoofdjury, om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Meer weten over Restaurant Duinhoek, ga naar www.duinhoek.nl. Kijk voor de complete Terras Top 100 ranglijst, provinciewinnaars en informatie rondom de Misset Horeca Terras Top 100 op www.missethoreca.nl.

Geen categorie