De mooiste dag van uw leven

Ligging & Omgeving

Het restaurant heeft een ideale ligging waardoor het goed bereikbaar is vanuit zowel Rotterdam als Zeeland. Het restaurant ligt aan het begin van Resort Citta Romana wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Zo biedt het park de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in een van onze villa’s. Daarnaast bevinden zich op ons park veel vijvers en bruggetjes waar u prachtige foto’s kunt maken.

Restaurant

Het restaurant is een officiële trouwlocatie waardoor u uw ceremonie bij ons op het terras of binnen kunt houden. Het terras ligt aan een prachtige vijver die in de zomer is bedekt met leliebloemen.
Het diner wordt binnen in een afgesloten zaal voor u geserveerd. Door een uitgebreide keuken heeft u voor het diner diverse mogelijkheden. Zo kunt u een diner aan tafel geserveerd krijgen, maar hebben we ook diverse buffetten en BBQ buffetten.
Na het diner zal de zaal worden omgetoverd tot feestzaal waar u op de muziek van een DJ of band heerlijk kunt dansen.

Service

Het restaurant beschikt over verschillende partners zoals een bloemist, DJ, bakkerij en visagist. Op deze manier kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen. Mocht u toch liever zelf alles organiseren is dat natuurlijk ook mogelijk.

We bieden een all-in bruiloft aan voor €4.250,- maar met ieder budget kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie, maak dan gerust een afspraak door te bellen naar 0181-334455 of door een bericht te sturen naar info@duinhoek.nl!

  • All-in Bruiloftsfeest
  • 4.250,-
  • Ontvangst voor 20 personen inclusief bruidspaar, met prosecco én bruidstaart.
  • Driegangendiner voor 20 personen met keuze uit: verschillende soepen, vlees/vis en grand dessert.
  • Receptie/feest voor 100 gasten van 20.00 tot 24.00 uur. Ontvangst met koffie/thee en petitfours. In de loop van de avond een koud en warm bittergarnituur. De muziek wordt verzorgd door een deejay.
  • Overnachting voor het bruidspaar in een luxe, versierde villa waar de volgende ochtend een champagneontbijt wordt geserveerd.
  • Diverse drankjes de hele dag door: koffie en thee, frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd.
  • Heeft u andere wensen? Ook die realiseren wij graag.
  • Voor meer informatie kunt u bellen met 0181-334455 of een bericht sturen naar sales@duinhoek.nl.